Toggle Nav

Demano vitrinekast

Demano vitrinekast

Uitgevoerd met 2 deuren en 1 glasdeur, in ecowood bianco (melamine) met zwarte rand rond glasdeur, zwartgrijs metalen poten type batik en LED verlichting.
€ 1.699,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Woonprogramma Demano van INHOUSE is strak en modern met een luxe uitstraling en afwerking! De Romp is uitgevoerd in MDF plaatmateriaal volgens Euro norm klasse E1 en de afwerking is Ecowood (melamine)in een mat lak of in hoogglans lak. De kleurmogelijkheden zijn heel divers, het is namelijk uit te voeren in alle RAL/NCS/Sikkens kleuren mat en hoogglans. De lak is op waterbasis acrylaat, formaldehyde vrij. Een goede veilige keuze dus! Ga je voor een dressoir, een hangend wandrek, een TV / audiomeubel, een vitrinekast of een bergkast? Of maak je een mooie combinatie voor jouw interieur? Of je nou een moderne inrichting hebt of een andere stijl zoals japandi of scandinavisch.. meubelserie Demano past in jouw huis!

NaamDemano
Artikelnummer10400338
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmeer kleuren
Hoogte207
Lengte/Diepte41
Breedte64
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met 2 deuren en 1 glasdeur, in ecowood bianco (melamine) met zwarte rand rond glasdeur, zwartgrijs metalen poten type batik en LED verlichting.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.