Toggle Nav

Rigas hoekbank

Rigas hoekbank

2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in microleder bora 162-forest met arm type D, ondiepe zit (52 cm), bonell vering in de zitting en zwart metalen poten type MF4 (hoogte 12 cm).
€ 2.579,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De Rigas collectie beschikt over uitstekend zitcomfort en is geheel op maat en naar wens uit te voeren. Binnen de collectie heeft u de keuze uit de Rigas fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, hocker en de hoekbank. Voor optimaal comfort kunt u bij de banken kiezen uit diverse opties d.m.v. een stappenplan. Zo krijgt u een bank die geheel op uw woonwens is afgestemd. Alle mogelijke opties staan beschreven in het bijgevoegde document. De getoonde hoekbank is standaard voorzien van een verstelbare hoofdsteun. Daarnaast heeft u voor de uitvoering van de bank de keuze uit vele kleuren, stof- en ledersoorten uit het IN.HOUSE stoffenconcept. Tevens kunt u kiezen uit diverse opstellingen, armleuningen, pootkleuren en soorten, verschillende rugleuningen (kantelbaar of vast), zitdiepten en zitcomfort (stevig en wat zachter) en diverse relaxfuncties. Bovendien is het mogelijk om een lade onder de zitting te laten plaatsen of te kiezen voor een uitschuifbare relax/bedfunctie.

NaamRigas
Artikelnummer10390580
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optieselektrisch verstelbaar (relax), verstelbare hoofdsteun, meer poottypen/kleuren, diverse zitcomforts, meer kleuren
Hoogte92
Lengte/Diepte222
Breedte277
Zithoogte47
Zitdiepte52
Getoonde uitvoering2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in microleder bora 162-forest met arm type D, ondiepe zit (52 cm), bonell vering in de zitting en zwart metalen poten type MF4 (hoogte 12 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.