Toggle Nav

Leola hoekbank

Leola hoekbank

2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof phython 83-cacao met polyether in de zitting (variant 1) en zwart metalen poten type CAP (hoogte 13 cm).
€ 899,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Model Leola is strak vormgegeven. De stiksels in de rug geven de bank een fraaie uitstraling. Je kunt jouw Leola geheel naar eigen wens uit laten voeren door de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten. Tevens kun je naast de standaard zwart metalen poten ook kiezen uit diverse houten, chromen, (andere) metalen en kunststof poten. Het zitcomfort is (tegen een geringe meerprijs) uit te breiden met HR-schuim of een combinatie van HR-schuim met Visco-schuim. Visco-schuim vormt zich gemakkelijk naar je lichaam en komt ook weer snel terug in zijn oorspronkelijke vorm. De hoekbank is leverbaar in diverse opstellingen. Naast de getoonde bank is model Leola leverbaar in de fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en de 3-zitsbank. Voor alle mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

NaamLeola
Artikelnummer10373478
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesmeer poottypen/kleuren, diverse zitcomforts, meer kleuren
Hoogte83
Lengte/Diepte196
Breedte274
Zithoogte45
Zitdiepte54
Getoonde uitvoering2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof phython 83-cacao met polyether in de zitting (variant 1) en zwart metalen poten type CAP (hoogte 13 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.