Toggle Nav

Luvio relaxfauteuil

Luvio relaxfauteuil

Medium uitvoering in microleder bull 67-antraciet met verstelbare rugleuning, voetensteun en hoofdsteun d.m.v. 3 motoren, zwart bedieningspaneel en zwarte 5-teensvoet (voet A, model OSS). | Maximale belastbaarheid 120 kg.
€ 1.189,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Draai-/relaxfauteuil Luvio van Profijt Meubel combineert perfect zitcomfort met een super mooie vorm. Supercomfortabel relaxen na een drukke dag, even heerlijk tot jezelf komen dat doe je in deze fauteuil... kies uit de vele stof en leersoorten en kies je onderstel. Zo heb jij een unieke stoel in huis!

NaamLuvio
Artikelnummer10341558
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesrelax elektrisch verstelbaar, hoofdsteun verstelbaar, meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte106
Lengte/Diepte88
Breedte72
Zithoogte52
Zitdiepte46
Getoonde uitvoeringMedium uitvoering in microleder bull 67-antraciet met verstelbare rugleuning, voetensteun en hoofdsteun d.m.v. 3 motoren, zwart bedieningspaneel en zwarte 5-teensvoet (voet A, model OSS). | Maximale belastbaarheid 120 kg.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.