Toggle Nav

Newhaven eettafel

Newhaven eettafel

Uitgevoerd in mangohout in de kleur new weather barn met zwart metalen onderstel. | Zelfmontage
€ 449,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Woonprogramma Newhaven van Profijt Meubel is super uitgebreid want het heeft keuze uit mangohout in een tweetal kleuren namelijk New weather barn (NWB) en zwart. Gecombineerd met metaal is het een stoere meubelserie. Houd je van opbergruimte of juist van open vakken? Newhaven staat voor combineren en creëren! De collectie bestaat uit een tweetal breedtes TV-meubelen, verschillende typen eettafels, een hoek- en salontafel, twee typen dressoirs, een handige opbergkast en een boekenkast met of zonder laden. De salontafel, bijzettafel, de bartafel en de eettafel zijn met een u-poot te verkrijgen maar de eettafel is ook met een spinpoot als onderstel te bestellen.

NaamNewhaven
Artikelnummer10355010
KleurenAntraciet, Beige, Bruin, Naturel, Taupe, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesblad rechthoekig, meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte76
Lengte/Diepte180
Breedte90
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in mangohout in de kleur new weather barn met zwart metalen onderstel. | Zelfmontage

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.