Toggle Nav

Troi armstoel

Troi armstoel

Uitgevoerd in stof wandy 111-beige met een mat zwart metalen poot met terugdraaimechanisme. | Zelfmontage. Maximale belastbaarheid 120 kg.
€ 149,95

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Geniet van de Armstoel Troi van Profijt Meubel. Deze stijlvolle armstoel is bekleed met een zachte grovere weefstof in een warme beige tint, waardoor comfort en elegantie hand in hand gaan. De mat zwart metalen poot voegt niet alleen een eigentijdse uitstraling toe, maar heeft ook een handige terugdraaifunctie voor extra flexibiliteit.Met een comfortabele armhoogte van 67 cm biedt de Armstoel Troi de perfecte ondersteuning, of je nu ontspant met een goed boek of geniet van een gezellige maaltijd. Bovendien is deze stoel ontworpen om tot 120 kg te worden belast, waardoor duurzaamheid en stevigheid gegarandeerd zijn.De veelzijdigheid van de Armstoel Troi wordt verder benadrukt door het aanbod in diverse kleuren, zodat je de stoel kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en interieur. Kies voor tijdloos zwart, verfrissend blauw of een andere kleur die bij jouw smaak past. Upgrade jouw woonruimte met de Armstoel Troi en ervaar het perfecte samenspel van comfort, design en functionaliteit.

NaamTroi
Artikelnummer10428332
KleurenBeige
MerkenProfijtMeubel
Optiesmeer kleuren
Hoogte88
Lengte/Diepte64
Breedte59
Zithoogte51
Zitdiepte43
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof wandy 111-beige met een mat zwart metalen poot met terugdraaimechanisme. | Zelfmontage. Maximale belastbaarheid 120 kg.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.