Toggle Nav

Varkala tv-dressoir

Varkala tv-dressoir

Uitgevoerd in mangohout donkerbruin met 3 deuren en een zwart metalen frame. | Voorzien van een opening aan de achterzijde voor het doorvoeren van de kabels.
€ 649,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Voeg een vleugje stijl toe aan je woonkamer met het tv-dressoir Varkala van Profijt Meubel. Dit prachtige meubelstuk is vervaardigd uit donkerbruin mangohout en voorzien van drie handige deuren, waardoor het niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging is, maar ook functioneel in gebruik.Het tv-dressoir wordt versterkt door een stoer zwart metalen frame, wat niet alleen zorgt voor stabiliteit maar ook een eigentijdse industriële uitstraling toevoegt aan het geheel. Deze combinatie van materialen en kleuren maakt het dressoir veelzijdig en geschikt voor verschillende interieurstijlen.Daarnaast is het tv-dressoir Varkala onderdeel van een uitgebreid meubelprogramma, waardoor je de mogelijkheid hebt om een samenhangend interieur te creëren. Upgrade je woonkamer met het mangohouten tv-dressoir Varkala en geniet van zowel de esthetische als functionele voordelen.

NaamVarkala
Artikelnummer10432958
KleurenBruin
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte56
Lengte/Diepte40
Breedte175
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in mangohout donkerbruin met 3 deuren en een zwart metalen frame. | Voorzien van een opening aan de achterzijde voor het doorvoeren van de kabels.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.