Toggle Nav

Walden eettafel

Uitgevoerd in de kleur elephant grey E019 gelakt met verjongde rand en zwart metalen spinpoot.
€ 1.049,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Eettafel Walden van Profijt Meubel is een speelse moderne tafel met een robuuste tafel look. De tafel is er in 4 varianten namelijk met een rechthoekig blad, met een tonvormig blad, met een ovaal tafelblad en met een rond blad. Bij de tonvormige tafels en bij de rechthoekige tafelbladen zijn er 4 poten te kiezen namelijk een x-poot, schuine poot een u-poot en een spinpoot. De onderstellen zijn altijd uitgevoerd in zwart metaal. De rechthoekige en tonvormige bladen zijn er in de maten 160cm, 180cm, 200cm, 220cm en 240cm . De ronde tafels zijn er in Ø120 , Ø130 en Ø140 en de ovale tafels zijn er in de maten 200x100cm en 230x110cm. Als laatste zijn de tafelsbladen van massief eiken en verkrijgbaar in de kleuren E01 - geolied, E016 - gerookt (geolied), E017 - basic (mat lak), E018 - zwart (gelakt), E019 - elephant grey (gelakt) en E03 - wit geolied

NaamWalden
Artikelnummer10390308
Kleuren
MerkenProfijtMeubel
Optiesovaal blad
Hoogte76
Lengte/Diepte230
Breedte110
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in de kleur elephant grey E019 gelakt met verjongde rand en zwart metalen spinpoot.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.