Yumali vitrinekast

Profijt Meubel 00 K550 kristal eik lichtbruin

Meer afbeeldingen

Yumali vitrinekast

Uitgevoerd in de kleur Kristal eik lichtbruin met 3 deuren, 2 glasdeuren en 4 open vakken, inclusief verlichting. | Zelfmontage. ...
   

€ 899,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Binnen het zeer uitgebreide woonprogramma Yumali is onder andere deze ruime vitrinekast met landelijke uitstraling leverbaar. De vitrinekast is volledig uitgevoerd in de kleur 'Kristal eik lichtbruin'. De kast beschikt over drie dichte deuren, twee glasdeuren en vier open vakken. Achter de glasdeuren is de kast voorzien van sfeerverlichting.

Eigenschappen

NaamYumali
Artikelnummer10106967
MerkProfijtMeubel
Hoogte211
Lengte/Diepte50
Breedte171
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in de kleur Kristal eik lichtbruin met 3 deuren, 2 glasdeuren en 4 open vakken, inclusief verlichting. | Zelfmontage.
Extra optiesmet verlichting

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Yumali

EUR

€ 899,00

0