Zoek: 

Yumali vitrinekast

Profijt Meubel 00 K467 lariks-kristal eik lichtbruin

Meer afbeeldingen

Yumali vitrinekast

Uitgevoerd in de kleurencombinatie lariks met kristal eik lichtbruin topblad, met 1 deur en 1 glasdeur (rechtsdraaiend), inclusief verlichting. | Zelfmontage. ...
   

€ 499,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Binnen het zeer uitgebreide woonprogramma Yumali is onder andere deze vitrinekast met landelijke uitstraling leverbaar. De kast, uitgevoerd in de prachtige kleurencombinatie 'Lariks' met 'Kristal eik lichtbruin', beschikt over één dichte deur en één glasdeur, beide rechtsdraaiend. Achter de glasdeur is verlichting aangebracht. Hierdoor is uw interieur direct van sfeerverlichting voorzien.

Eigenschappen

Naam Yumali
Artikelnummer 10107015
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 211
Lengte/Diepte 50
Breedte 67
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in de kleurencombinatie lariks met kristal eik lichtbruin topblad, met 1 deur en 1 glasdeur (rechtsdraaiend), inclusief verlichting. | Zelfmontage.
Extra opties met verlichting

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Yumali

EUR

€ 499,00

0