Toggle Nav

Darwin tv-dressoir

Darwin tv-dressoir

lowboard 200 cm - 1-deur + 3-laden + 1-niche (+ led)
€ 1.299,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De meubelserie “DARWIN” uit de Xooon collectie zijn strak vormgegeven meubels die goed passen in de meer moderne en Scandinavische interieurstijlen. Dit komt door de combinatie van het lichte eikenhout met de wit gelakte fronten en de zwart metalen poten. Veel meubels uit deze serie zijn voorzien van LED verlichting en push-to-open bij deuren en laden. Er zijn ook standaard 2 hoogtes bij de kasten beschikbaar namelijk een metalen frame van 15cm of zwevend op houten doppen van 3cm hoog. In deze serie kun je de volgende items vinden; een lowboard in 2 maten, een salontafel, een dressoir in 3 maten, een eettafel in 5 maten en ook uitschuifbaar, een bergkast, een boekenkast, een highboard en een dressette. Kom dus snel eens kijken.

NaamDarwin
Artikelnummer90129543
KleurenBeige, Bruin, Naturel, Taupe, Wit
MerkenXooon
Optiesverlichting
Hoogte60
Lengte/Diepte42
Breedte200
Getoonde uitvoering

lowboard 200 cm - 1-deur + 3-laden + 1-niche (+ led)

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.