Zoek: 

Otta opbergkast

Otta-bergkast XOOON

Meer afbeeldingen

Otta opbergkast

Opbergkast + 2-deuren + 2-laden + 4-niches | 190 cm (+ LED)

...
   

€ 1.199,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De stijlvolle Otta opbergkast is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit smoked tramwood. De fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven het meubel een degelijke en warme uitstraling. Door de handmatige bewerking heeft elk meubel zijn eigen unieke karakter. Standaard wordt de kast voorzien van mat wit gelakte fronten en de kleur 'off black'. Optioneel kun je tegen meerprijs kiezen voor fronten in de kleuren: mat grijs of hout tram wood smoke. De kast beschikt over twee deuren,twee laden en vier niches, welke zijn voorzien van LED verlichting.

Eigenschappen

Naam Otta
Artikelnummer 90117286
Merk Xooon
Hoogte 190
Lengte/Diepte 42
Breedte 95
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering

Opbergkast + 2-deuren + 2-laden + 4-niches | 190 cm (+ LED)

Extra opties met verlichting

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Otta

EUR

€ 1.199,00

0