Toggle Nav

Owen armstoel

Owen armstoel

Uitgevoerd in de kleur koper met 4-poots-onderstel.
€ 179,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Ervaar de luxe van de armstoel Owen van Xooon in een opvallende koperen kleur. Met duobekleding en een modern metalen onderstel straalt deze stoel niet alleen stijl uit, maar biedt hij ook het hoogste niveau van comfort en duurzaamheid.De duobekleding van de Owen armstoel geeft een exclusieve uitstraling en zorgt ervoor dat je comfortabel kunt genieten van je zitervaring. Het metalen onderstel voegt een eigentijdse touch toe aan het geheel en garandeert stevigheid en stabiliteit.Een opmerkelijke eigenschap van de Owen armstoel is de 180° draaibaarheid met terugdraaifunctie, waardoor je gemakkelijk van richting kunt veranderen en volledige vrijheid hebt in je bewegingen. Of je nu een modern interieur hebt of een meer traditionele stijl, de Owen armstoel voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte.Kies voor de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit met de armstoel Owen van Xooon in koperkleur, een prachtige aanvulling voor eigentijdse interieurs.

NaamOwen
Artikelnummer90210732
KleurenBeige, Bruin
MerkenXooon
Optiesmeer kleuren
Hoogte82
Lengte/Diepte62
Breedte56
Getoonde uitvoering

Uitgevoerd in de kleur koper met 4-poots-onderstel.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.