Toggle Nav

Owen barstoel-kruk

Owen barstoel-kruk

barstoel 4-poots zwart (ROB) - draaibaar - stof Calabria / Enzo kleur antraciet
€ 199,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Barstoel Owen van XOOON valt op door zijn duobekleding, wat betekent dat hij zowel comfortabel als stijlvol is. Het onderstel van de Owen barstoel is vervaardigd uit metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. Een handige eigenschap van deze stoel is dat hij 180° draaibaar is, en hij heeft zelfs een terugdraaifunctie, waardoor je gemakkelijk van positie kunt veranderen zonder de stoel te verplaatsen. Met de Owen barstoel van XOOON voeg je niet alleen comfort, maar ook functionaliteit toe aan je bar- of keukenruimte. De stoel is er in de kleuren antraciet, kiezel en koper. Kom dus snel eens langs onze winkels om deze prachtige stijlvolle barstoel te bekijken!

NaamOwen
Artikelnummer90219858
KleurenAntraciet, Naturel, Oranje
MerkenXooon
Optiesmeer kleuren
Hoogte94
Lengte/Diepte58
Breedte54
Getoonde uitvoering

barstoel 4-poots zwart (ROB) - draaibaar - stof Calabria / Enzo kleur antraciet

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.