Toggle Nav

Tineo 1,5-zits-loveseat

Tineo 1,5-zits-loveseat

Loveseat Tineo XL uitgevoerd in stof Livigno kiezel-kleurig.
Vanaf € 949,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Laat je omarmen door de luxe van de loveseat XL Tineo van Xooon, een royale fauteuil die je uitnodigt tot ontspanning en stijlvolle verfijning. Personaliseer jouw zitervaring door te kiezen uit verschillende stofopties en selecteer het gewenste zitcomfort uit de drie beschikbare niveaus.Deze modulaire loveseat is niet alleen een pronkstuk in jouw interieur, maar biedt ook veelzijdigheid door de mogelijkheid om rondom te worden gestoffeerd in een eigentijdse kiezelkleur. Met de loveseat XL Tineo creëer je niet alleen een comfortabele zitplaats, maar voeg je tevens een vleugje moderne klasse toe aan je woonruimte.Ontdek de perfecte combinatie van elegant design, flexibiliteit en ongekend comfort. Met de loveseat XL Tineo van Xooon breng je een vleugje luxe in huis en geniet je van een unieke zitervaring die past bij jouw persoonlijke stijl.

NaamTineo
Artikelnummer90228316
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenXooon
Optiesdiverse zitcomforts, meer kleuren
Hoogte77
Lengte/Diepte102
Breedte154
Getoonde uitvoering

Loveseat Tineo XL uitgevoerd in stof Livigno kiezel-kleurig.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.