Toggle Nav

Marcina hoekbank

Marcina hoekbank

1/4 ronde hocker + 1,5 zits zonder armen + trapezehoek + 1 zits zonder armen + 1 zits arm rechts, uitgevoerd in stof levis 14 met kunststof zwarte pootjes.
€ 2.749,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Bank Marcina van IN.House is een leuke elementen loungebank die je op vele manieren kunt samenstellen. Kies eerst je elementen... maak je er een vaste bank van met een hocker misschien? Of ga je voor een hoekbank? Ook dan kun je met veel elementen er een geheel eigen opstelling van maken! Er zijn elementen zoals een hocker met een ronde vorm en delen met en zonder arm... In onze winkels staat hij er in een hippe rib veloursstof met veel kleurmogelijkheden. Wil je liever iets anders zoals een fijn of grof geweven stof of een microvezel? Wij hebben ongelooflijk veel soorten stoffen en kleuren waaruit je kan kiezen. De zitkussens zijn uitgevoerd met hoogwaardig koudschuim. Deze kwaliteit geeft, in combinatie met de stalen nosagvering onder de zitkussens, een zeer goed zitcomfort. Kom daarom snel een langs en maak kennis met de Marcina!

NaamMarcina
Artikelnummer10365929
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenInHouse
Optiesmeer kleuren
Hoogte72
Lengte/Diepte308
Breedte305
Getoonde uitvoering1/4 ronde hocker + 1,5 zits zonder armen + trapezehoek + 1 zits zonder armen + 1 zits arm rechts, uitgevoerd in stof levis 14 met kunststof zwarte pootjes.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.